EnglishMagyarDeutsch

Spirale duguláselhárítás

Der Duguláselhárítás kann entweder Hausaufgaben sein., Nein, kein Tizedikes nebulónak, aber der Vater einer Familie. Wenn der Mann nicht wieder ein bisschen Csavarástól verkleinert, fogóhasználattól, Pöcebűztől, die Hähne Szerelésétől. Aber wenn Sie uns in all diesen Fällen hören die "Duguláselhárítás sofort" Dienste in den Sinn kommen, denn es ist wirklich widerlich, Wenn eine kleine Csöpögésből oder Ímmel-Ámmal Haus-weite Dielen in mehr Verstopfung, Vízelöntés werden. Aber natürlich die Gastgeber Tucatjától Kopf um erneut eingegeben werden, Wer selbst sind auch in der Lage, mehr oder weniger erfolgreich, Fehler zu reparieren. Unter Home-das Schraube Szennyvízszerelési Praxis Duguláselhárítást.

Wann brauche ich die Csőspirálra?

Die meisten von Ihnen, amikor már egyáltalán nem lehet használni a mosdólefolyót, amikor a fürdőkád szifonjából nem elfolyik a víz, hanem inkább visszabugyog, vagy ha a WC lefolyó sem akarja eltüntetni azt, amire a legkevésbé lennénk kíváncsiak. Még inkább nem szeretnénk szagolgatni a terjengő bűzt.

A spirálos szennyvíztisztítás csodákra képes, ha azt szakember csinálja, és megfelelő eszközt használ. Amennyiben nincs meg hozzá a megfelelő gyakorlat és az eszköz is hányaveti módon, silány anyagból készült, akkor könnyen előfordulhat, hogy éktelen nagy bajt is generálhatunk. Mondom ez nem törvényszerű, de lehet. A megoldásban mindenképpen segítséget nyújt a duguláselhárítás azonnal ügyelete. Munkatársaink az Önök hívására azonnal a helyszínre sietnek, de természetesen az is lehetséges, hogy szakmai tanácsokat kérnek tőlünk.

images

Javasolni szoktuk, hogy ne a leggyengébb anyagból készült spirálos csővezeték tisztítót vegyék meg. A makacsabb szennyeződések esetében ugyanis, a gyenge drótspirálok elakadhatnak. Belekapaszkodhatnak ezek a tömítésekbe is. Ha pedig nem lehet visszacsavarni, kihúzni a spirálos szennyvízvezeték tisztítót, akkor csak bontással lehet a dolog végére jutni. Ilyenkor aztán égnek áll a háziasszony minden hajszála, még azon is túl. S ahelyett, hogy a férjeura begyűjtött volna egy piros pontot, , ha el tud menekülni a haragos kiabálás elől.

Die Lösung ist in diesem Fall, kizárólag a duguláselhárítás. Mi azonnal a helyszínre tudunk sietni, olyan eszközöket viszünk magunkkal, amelyeket már másutt eredményesen használtunk. Akik mindezt nálunk a kezükbe veszik gyakorlott szakemberek, vagy a legjobb mesterektől lesték el a duguláselhárítás legféltettebb titkait is. Szóval, bennünk bármikor, szinte vakon megbízhat.

Nem mindegy ugyanis a spirálos szennyvízvezeték tisztító hossza sem. A falak mögött csak sejteni lehet, de pontosan nem tudni, hogy milyen hosszú a vezeték. Azt meg különösen nem is tudjuk külső szemlélőként megmondani, hogy a fránya dugulás hol bújt meg a vezetékrendszerben. A dugulás már csak ilyen, legyen az a vécé dugulása, vagy a mosdó lefolyó eltömődése: valahol elakad egy nejlonnal átitatott papírcsomó, vagy a fogkrém tubusa, amit a rokon gyerek csempészett bele a szifonba. Egy darabig vitte a víz, aztán, amikor elérkezett a belógó gumitömítéshez, azonmód elakadt, se előre, se tovább és persze a szennyvíz sem tud már megfelelően folyni!

A spirálos duguláselhárításnál óvatosan engedjük a spirált, nehogy kárt okozzon, s amikor eléri a dugulás helyét, akkor is finom forgatással, apró mozgással próbáljuk meg kiemelni a dugulás okozóját. Időnként persze, ahogy már korábban is mondtuk, nem sikerül a rontom-bontom szerkezet azonnal kiemelni. Möglicherweise gibt es, hogy kivenni a csővezetékből később sem tudjuk, azonban, ha kimozdítjuk szorult helyzetéből, akkor el tudjuk indítani a nagy gyűjtő csatorna felé és akkor már a dugulásnak befellegzett.

A csőspirál alkalmas arra is, hogy megtisztítsuk vele a cső falát. A szennyvízvezeték dugulása abból is adódhat, hogy a testünkről zsíros szennyvízből az évek során kirakódik a cső falára egy filmszerű réteg. Először csak körömnyi, aztán kisujjnyi, majd nagyobb és nagyobb felület, a lényeg, hogy szép lassan egyre csökken az az átmérő, amit a szennyvíz használhat. Kevesebb víz folyik keresztül, aztán csak hörög, bugyborékol, és csak nem akar folyni rendesen.

Ilyenkor akár házi praktikus, ha elővesszük a csőspirált, legalább két milliméter vastagnak kell lenni a drótnak, amiből készítik. Ez fontos, amikor a szerelvényboltban vásárolják, direkt így kérjék, s természetesen az eladók máris látják, hogy „szakemberrel” van dolguk és még akár néhány jó tanácsot is begyűjthetnek. Ha mégsem látják el önöket praktikus útravalóval, akkor hívjanak bennünket, vagy látogassanak el bizalommal a duguláselhárítás azonnal oldalra. Nálunk, az ügyeleten mindig jó szóra, segítségre és szakszerű megoldásokra számíthatnak. Erfahrene Mitarbeiter sind immer auf der Seite Duguláselhárításban informieren über, Was sollten Sie tun, Was sind gute heimischen Praktiken und wann benötige ich die Toilette Dugulásnál Industrieanlagen, haben nur wir, nicht genügend DIY-Lösung.


Tags: , , , , ,