Bemutatkozás

Szakmai tapasztalat

Duguláselhárítási pályafutásomat 1988-ban kezdtem egy állami cégnél, ahol az idős mesterektől lestem el minden fortélyt, tapasztalatot, tudást a duguláselhárítás és csatornatisztítás területén. Ezeket a tapasztalataimat fejlesztettem mára tovább, hogy a lehető leggyorsabban, legpraktikusabban és a legmodernebb felszerelésekkel tudjak segíteni mindenkinek a duguláselhárítás munkában. Megtanultam a csatornatisztító gépek kezelését karbantartását, és hogy megfelelő szerszám nélkül semmit nem ér a tudás.

Foto

A sors úgy hozta 2000-ben, hogy beálltam tűzoltónak, hisz itt is a segítségnyújtás az elsődleges szempont. E főállás mellett tevékenykedek tovább, mint duguláselhárító és csatornatisztító kisiparos.

A duguláselhárítást egy általam épített géppel kezdtem, mely még ma is meg van, bár ma csak a műhelyem egyik féltve őrzött darabja. Bár a külalakja hagyott némi kívánni valót maga után, de minden dugulást és csatornatisztítást meg tudtam oldani vele. Soha nem hagyott cserben de az idő el járt felette.

Ma már a legmodernebb felszerelésekkel dolgozunk. A duguláselhárítás is egyszerűbb velük és a minőség is tökéletes.

Gépek

Rothenberger R-60 és R600 cső és csatornatisztító gép

Rothenberger R-600

Ipari teljesítményű kültéri és beltéri duguláselhárítás elvégzésére egyaránt alkalmas készülék. Erős motorjának köszönhetően elbánik a legmakacsabb dugulásokkal is. A csatornába öntött misung, mosogató szennyvízvezetékébe belekövesedett zsírok, szennyvízhálózatokba belenőtt fagyökérzet eltávolítása sem jelent akadályt.

Woma csőtisztító gép

Egyéni tervezésű 220 bar víznyomású 30 liter/perc vízhozamú Honda benzinmotor, hajtású csőtisztító gép. 50mm – 300mm csőátmérőig kiválóan alkalmas.

Bővebben a duguláselhárítás menüpontban…

G-drexl színes csatornavizsgáló kamera egyéni kiképzéssel

G-drexl szines csatornavizsgáló kamera

Vizsgálható csővezetékek 20mm-300mm-ig. Színes mpg4 videó felvétel készíthető vele.

Bővebben a kamerás csővizsgálat menüpontban…

C.Scope Cable Avoidance Tool XD

C.Scope Cable Avoidance Tool XD

Cső, csatorna, elektromos kábel és fémkereső detektor. Angol gyártmányú készülék. Nélkülözhetetlen földfelszín alatti munkáknál, ahol az eltemetett vezetékek, csövek, kábelek lokalizálása a feladat.

Bővebben a nyomvonal meghatározás menüpontban…

Honda 1100 Liter / perc vízhozamú benzinmotoros szivattyú

Honda benzinmotoros szivattyú

10 méter mélységből 30 méter magasságig képes akár a pincébe befolyt csapadék vizet eltávolítani

Bővebben a víz szivattyúzás menüpontban…

Amennyiben Ön egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, leinformálható, megbízható, jelenleg a legmodernebb duguláselhárító és csatornatisztító felszereléssel rendelkező duguláselhárító szakembert keres, kérem tüzetesebben nézze át a honlapomat és tekintse meg gépparkomat.

Gyakorlati tapasztalatom bizonyítékául szolgáljanak a referenciák, és hogy eredménytelen munkavégzés esetén még a kiszállási díjat sem számolom fel!

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk:
(+36)20/318-1614


Címkék: , ,