Csatornaszag, elviselhetetlen büdös van a fűrdőszobában vagy az egész lakásban!

Csatornaszag, elviselhetetlen büdös van a fürdőszobában vagy a lakás bármely pontján?

Mostanság sok helyen panaszkodnak, hogy bár új lakásba költöztek mégis  elviselhetetlen bűz, csatornaszag van a fürdőszobában, de rosszabb esetekben már az égész lakásban. Vannak esetek amikor egy olyan helységben lehet érezni a csatornaszagot ahol nincs is szennyvízcsatorna a közelben. A meghitt otthon légköre egy elviselhetetlen birodalommá válik, ahol nem szívesen tartózkodunk. Hétköznapjainkat megkeserítve, tönkretéve, nagyon sok idegeskedés, bosszankodás lesz jutalmunk szép új otthonunkban. Alig várjuk, hogy elmehessünk otthonról akár a munkába, hogy addig se érezzük ezt a bűzt. Mindeközben megfordul fejünkben a gondolat, hogy így kell leélni az életünket, ebben a büdös csatornaszagban?

De mégis mi okozhatja ezt a csatornaszagot? Mi lehet ennek a bűznek az oka?

Rossz hírem van! Számtalan oka lehet, és higgye el nem mindig a légbeszívó szelep jelenti a megoldást! Természetesen a légbeszívószelep is hatásos lehet, de ettől a rendszer még nyitott marad. És hogy ez miért baj? Mert ahol a csatorna nyitott ott bejön a fertőzés veszély lehetősége, a bacilus és minden aminek nem kellene ott lenni. A csatornaszag felderítése esetenként csak némi bontási munka közbeiktatásával felderíthető. Ne ijedjen meg, nem a fürdőszoba vagy a konyha burkolatát kell felszedni, csak bizonyos berendezések leszerelésére gondoltam, természetesen vigyázva, hogy meg ne sérüljön valami.
A berendezések egyre kidolgozottabbak, dizájnosabbak, magukban hordozva, hogy egyre sérülékenyebbek. Ezért van szükség szakemberre, aki tapasztalt és már csinált ilyet.
A csatornaszag felderítése lehet 5 perc, de lehet akár több nap is. A csatornaszag felderítéséhez szerencse is kell.

Arra is volt már példa, hogy a hiba az emeleten volt, a csatornaszag viszont földszinti bejáratnál volt a legintenzívebb. A tulajdonos szétverte az egész előszobát, a falakat és a burkolatot is. A probléma mindössze 1500 Ft-ból megoldódott.
A következőt javaslom: Ahhoz, hogy jól érezze magát otthonában és jó komfort érzete legyen, kellemetlen szag érzése esetén  hívjon csatornatisztító szakembert a probléma megoldására.

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk:
(+36)20/318-1614


Címkék: , ,