Duguláselhárítás azonnal

dugulas-elharitas-1500x630-1200x480

Nem véletlen, hogy a rólunk szóló leírásokba bekerült az azonnal szó, dugulaselharitas-azonnal.hu, ez a weboldalunk címe is, mert valóban a lehető leggyorsabban a helyszínre tudunk autózni, a legkíméletlenebb szükséghelyzetben is. Azok tudják csak mit jelent a gyorsaság, akik egy olyan házban élnek, ahol már utóbbi időben többször is előfordult dugulás a főcsővezetékben. Ahol már nem elég a lakásban a vécé duguláselhárítás, ahol lefolyótisztítás házilag nem megoldás a súlyos problémára. Ilyen esetekben a lassúság megkeserítheti egy többlakásos ház életét. Pedig sokszor maguk az ott élők hanyagsága miatt van szükség a duguláselhárítás azonnal szolgáltatásaira.

Tudjuk, hogy a szennyvízhálózat sok helyen már nagyon régi, de azt is hozzá kell tenni, hogy az emberi felelőtlenség sem mai keletű. A szakadt pizsamanadrág csodákra képes a szennyvízcsőben. Nem különben a bevásárló nejlon szatyor, amely ha megtelik vízzel, olyan, mint maga a szigetelés. A víz egyre jobban a cső falához préseli a zacskót, amíg el nem reped a műanyag, addig ott egy gramm víz nem folyik keresztül. Azt már nem is kérdezzük, hogy ezek nem éppen a szennyvízvezetékbe való holmik, hogy kerülhetnek a csőrendszerbe. Felesleges is lenne feltenni a kérdést, mert választ alighanem, úgysem kapnánk rá. Nekünk duguláselhárítással foglalkozó szakembereknek pedig amúgy sem a kérdezősködés a dolgunk, hanem inkább az, hogy megszüntessük az eltömődést, ami az egész házban komoly szükségállapotot idéz elő.

 IMG-9ed676d0d5d918af6c32bc12da695a22-V          IMG-a1cbe4d60f22e017bc77f3a038f7e665-V
Képsorozatunkon láthatják, hogy a megunt ruhadarab duguláshoz vezethet.

A duguláselhárítás azonnal munkatársai komoly tapasztalattal, több évtizedes tudással rendelkeznek a duguláselhárítás terén. Még ennyi sem lenne elegendő, az akarattól is több kell: az azonnali segítség a legkorszerűbb berendezéseket is jelenti, amelyet egy ilyen „kivonulásnál” mind-mind magunkkal viszünk. Ott van például a woma, amely a legmakacsabb szennyeződéseket is képes kitakarítani az útjából. Nem beszéltünk még a csőkamerázásról, amelyet nagyobb, hosszabb csőhálózatok esetében mindig használunk, hiszen másként aligha tudnánk megállapítani felelősséggel a baj okát.

A csőkamerázás, szennyvízvezeték átvizsgálás nem csak dugulás esetén szüksége, hanem évente, kétévente minden nagyobb épületnél érdemes megcsináltatni, mert talán el lehet kerülni a bajt, vagy legalábbis időben észre tudjuk venni, hogy valami nincs rendjén a szennyvízvezetékek körül. Megállapítható, hogy a tömítés esetleg elöregedett, kiderül, hogy milyen állapotban van a csővezeték fala és azt is fel tudjuk térképezni, hogy hol szorul cserére a szennyvízvezeték, milyen a lejtése a csöveknek. Mindezt természetesen milliméter pontossággal. Ez jelenti a duguláselhárítás precizitását, és azt is, hogy akár azonnal be tudunk avatkozni.

Kívülről és felülről egészen biztosan nem látható a baj, amikor a főgyűjtő szennyvízvezeték alatt megsüllyed, megülepszik a föld. A régebbi, nehéz, eternit vezetékek nem csak megroppanhatnak, elveszthetik a szennyvízrendszerhez szükséges lejtésüket, hanem rossz körülmények között a csatlakozás is elrepedhet. Ilyenkor aztán hiába a tömítés, ami még tartott volna, nem engedte volna a szennyvíz szivárgását. A törés mentén azonban a folyadék szivárog, rosszabb esetben sűrűn folyik és tovább mossa a csőrendszer alatt a talajt. Miután mindez a föld alatt van, az ember nem is gondolná, hogy valami nincs rendben, amíg egy autó el nem tűnik a kráterben.

A duguláselhárítás, főleg, ha azonnal érkezik, igen nagy segítség tud lenni. A szakemberek, garanciával el tudják hárítani a bajt. A duguláselhárításban éveket, évtizedet eltöltött mesterek hiánytalanul helyre tudják állítani a megrepedt csővezetéket, kibélelik, vagy újra cserélik a szennyvízcsövet. Ráadásul gyorsan, pontos munkával. A duguláselhárítás ügyeletet hívhatják reggel vagy a napsütötte délutánon, alkonyatkor, vagy a rigófüttyös hajnalban. A lényeg, hogy bennünket mindig el tudnak érni: Budapesten vagy az országban szinte mindenütt akadt már dolgunk, így aztán megbízhatnak bennünket akár határon túli munkával. Ha fertőtlenítésről van szó, akkor is jussunk eszükbe, ha a főcsővezeték eldugul, vagy ha csőspirált kellene alkalmazni, akkor is duguláselhárítás éjjel nappal, ünnepnap vagy bármikor: dugulaselharitas-ugyelet.hu


Címkék: , ,