Duguláselhárító tippek

0431484_PE585513_S5

Engedjék meg, néhány dugulás elhárítási tippet adjunk azoknak, kik szeretnék otthon, a házi praktikákat bevetve megoldani a kisebb dugulásokat. Mindenek előtt azért a figyelmükbe ajánljuk, hogy a legbiztosabb megoldás természetesen a duguláselhárítás ügyelet, ahol minden bajra találnak megoldást. Dugulás nem marad a munkánk nyomán, erre mérget vehetnek.

Az első tippünket az előző sorokban már hallhatták:

Lehetőség szerint kerülni kellene, hogy a súrolószeres víz a mosogatóba kerüljön. Azt javasoljuk, hogy a súrolószeres vizet a vécébe löttyintsék, ott könnyebben lemegy, biztosan nem okoz olyan bajt, mint a mosogató szifonban.

A beltéri dugulásokhoz a legjobb házi praktika a pumpa.

A pumpa mindig kéznél lehet és megfelelő ütemben, erővel használva a kisebb dugulásokat meg lehet vele szüntetni. Nehezebb helyzetben vannak a fürdőszobai lefolyóknál, ahol a hajszálat úgy össze tudják fogni a letapadó szennyeződést, mintha „oda lenne betonozva”. Nos, ha egy szűrőt használnak a fürdőkád lefolyójánál, akkor a hajszál nem tud bekerülni a szennyvízcsőbe, kisebb a veszélye annak, hogy kialakul a dugulás.

A legfontosabb tippünk, s egyben ennek a cikknek az alapgondolata

A rendszeres csővezeték átvizsgálás. Ha tavasszal, ha ősszel, de minden évben iktassák be az ellenőrzést, ezzel nagy adag bosszúságtól menekülnek meg, kímélik a pénztárcájukat és kivívhatják a család elismerését. Nem kell tehát mást tenni: dugulaselharitas-azonnal.hu és házhoz jön a segítség éjjel, nappal, este és reggel, amikor csak szükséges. Mert a szükség nagy úr!


Címkék: , ,