Fertőtlenítés és szagmentesítés

A mi szakmánk igen nagy hátulütője, hogy a munka elvégzése után, piszkot, kellemetlen szagot hagyunk magunk után. Bár a piszok nagy részét összetakarítjuk, de a fertőzésveszély és a szag ott marad.

Mindenki és Ön is azt szeretné, hogy az általunk használt munkaterületet minél hamarabb használni tudja, legyen az egy fürdőszoba, konyha vagy a WC.
Szakembereink a fertőzésveszély ellen különböző oltásokkal védekeznek, de Ön nincs beoltva, és egy duguláselhárítás miatt felesleges beoltatnia magát.

Illatosítás: Különböző BIO anyagok felhasználásával megszüntetjük a levegőben felhalmozódó kellemetlen szagokat, hogy kellemesebbé tegyük az ön megszokott családi környezetét. Célunk, hogy higiénikus környezetet teremtsünk kellemetlen szagok nélkül.

Fertőtlenítés: Az illatosítás és szagmentesítés után a másik legfontosabb, a fertőtlenítés.
Ne feledje, a szennyvízvezetéket nagy valószínűséggel nem csak ön használja. Ki tudja ki, mit, mikor dob például a WC-n keresztül a szennyvízvezetékbe. Feladatunk a dugulás elhárítása mellett, hogy a kórokozókat, baktériumokat elpusztítsuk nagy hatású környezetbarát eszközökkel, vegyszerekkel.

Fertőtlenítés után, vegyszerünk 1-1.5 óra múlva tiszta, enyhén mosószeres vízzel lemosható.

Egészségre káros vegyszereket nem használunk!

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk:
(+36)20/318-1614


Címkék: ,