Fertőtlenítés

letöltés

A duguláselhárítás nem várhat magára. Ha nincs a szennyvíznek szabad útja, a házban, lakásban megáll az élet. Mégsem rendezkedhetünk be középkori várak módjára, amikor is a pottyantót a vár oldalába építették, ha szükség volt használták. És használták, mert nem volt más. A helyzet nagyon hasonló lenne a lefolyómentes szennyvízhasználathoz, de lássuk be nem élünk a középkorban: mosakodni is kicsit gyakrabban szoktunk, tisztelet persze a kivételnek. Jó esetben a hajunkat évnél gyakrabban tartjuk zuhany alá, szóval szagmentesítésre nem a tisztálkodás hiánya miatt van szükség, hanem a rosszul működő vagy egyáltalán nem használható lefolyórendszer miatt.

A dugulás nem várhat, azonnal be kell avatkozni, mert ha nem a ház asszonya olyan méregbe gurul, hogy a fáraóhangyák is messzire menekülnek, pedig már éppen átverekedték magukat a nyolc emeletnyi betonon. A dugulás azonban sokszor kiismerhetetlen. Nem csupán gátat vet a szennyvíz útjába, hanem rosszabb helyzetben rejtett szivárgásokat is okozhat, amitől aztán jól elázhatnak a falak, felpúposodhatnak a parketták és megjelenhet a nehéz penész, ami könnyen jön, de irtó nehezen lehet tőle megszabadulni. Sokszor van szükség tehát duguláselhárítás során a fertőtlenítésre is, amellyel akár a penész ellen is szóba jöhet, de azért csodát ettől sem lehet várni. Duguláselhárítás azonnal, ha szükség van rá, mi ott vagyunk a nehéz pillanatokban is és több évtizedes tapasztalati tudásunkat is bevetve, egészen biztos lehet benne, hogy megoldjuk a szorult helyzetét.

De milyen is az a dugulás, amely szivárgáshoz vezet?

A mosdó lefolyó vagy a mosogató szifon is eldugulhat, de ha az eltömődés csak részleges, elfordul, hogy a csatlakozások, tömítések környékén a szennyvíz szivárogni fog. A dugulás miatt a csőnek azon részei is víz alá kerülhetnek, amelyekhez korábban nem ért oda a vízi. Most azonban kiderül, hogy hogy az esetleges évtizedes tömítés, már a régi időkre emlékeztet, amikor még a gumi, parafa, szilikon rugalmas volt. Mára azonban megette az idő vas foga, és ha dugulás, akkor szivárgás is. Ne feledje, ilyen esetben ne várjon holnapig, nem bírja ki hat napig a dugulás (A gondolatot a régi idők zenéjéből, Harangozó Teritől loptam, de mennyire aktuális a duguláselhárításnál is!), inkább keresse a dugulaselharitas-azonnal.hu oldalt, mi pedig gurulunk rendelkezésére a lehető leggyorsabban.

Eddig is voltak megrendelőink, ügyfeleink Budapestről és a fővároshoz tartozó agglomerációból, de újabban egyre többen keresnek bennünket Nagykátáról, Leányfaluból, Gödről, Dunakesziből, Pátyról, Gödöllőről, Szentendréről, Ürömről, Budakalászról, Vecsésről, Solymárról, sőt Nagykovácsiból, Budakesziből, még Gyálról, Monorról, Tahitótfaluból, vagy Fót közeléből is. Bizton számíthat arra Ön is, hogy a lehető legprecízebb, legkorrektebb munkával állunk majd a rendelkezésére. Fontos azt is megjegyezni, hogy a duguláselhárítás azonnal szakemberei minden esetben garanciát vállalnak az elvégzett munkára és a kiszállási díjat sem számítanak fel, amennyiben a hiba megállapítás után velünk végezteti a duguláselhárítást.

De ahogyan az előbb is nyilvánvalóvá tettük, nem csupán a közvetlen dugulást szűntetjük meg, hanem az összes dugulással kapcsolatos hibát eltűntetjük. Elég fura lenne, ha a kibontott falat úgy hagynánk, vagyis nem takarnánk el megfelelően a csöveket. Egyébként is munkatársaink a lehetőséghez mérten nem hagynak maguk után szemetet, törmeléket, sittet a házigazda legnagyobb bosszúságára. A duguláselhárításhoz ma már gyakran hozzátartozik az is, hogy a csőrendszert kitakarítva, sőt fertőtlenítve adjuk át. Nem csak a szennyvízvezetéket a mosdó lefolyót, vagy a mosogató szifont fertőtlenítjük, hanem mindent, ami a környezetben esetleg veszélyes lehet. A szennyvíz kellemetlen szagokat áraszt, de ezen kívül sok fertőző baktérium is megtalálható benne, különösen járványok idején, de esetleg a szalmonella valamelyik ételből vagy a tojás megfelelő mosása során is belekerülhet a szennyvízrendszerbe.

No, már most, nem kell hozzá kültéri dugulásnak lennie, hogy a fertőzött szenny azután a gyerek vagy a család valamelyik tagjának kezére kerüljön. Ha a kifolyt szennyvíz után a gyerek esetleg beletapicskol a megszárad járólapon megpihent foltba, ugyanúgy elkaphatja a kórt, mintha a dugulásnál közel engedtük volna a balesethez. A megoldás tehát az alapos fertőtlenítés, amit mi duguláselhárítással foglalkozó szakemberek, mesteri módon meg tudunk oldani.

Mert a duguláselhárítók ismerik a fertőtlenítésnél használható vegyszereket. Nem visszük túlzásba a fertőtlenítés során a kemikáliák használatát. A duguláselhárítók minden munkánál óvják a környezetet, vigyáznak a természeti értékeinkre, ezért is érdemes bennünket keresni. Természetesen a szennyvízvezetékek esetében is szükség lehet a fertőtlenítésre, mi ezt is vállaljuk. És akkor ott van a penészesedés, a szivárgó vizek után kialakuló kellemetlenség. Először is megjavítjuk a csőrendszert, megszüntetjük a vezetékek folytonossági hiányát, vagyis a csatlakozásokat összeillesztjük, aztán pedig hagyni kell kiszáradni a falakat utána pedig, jöhet a fertőtlenítés. Ha bennünket hívnak, akkor mindezt egy füst alatt meg tudjuk szerelni, gondosan, szépen, ahogy a szennyvíz folyik az ép, tömített és dugulásmentes vezetékben.

 


Címkék: , ,