Kérdések, munka menete

KÉRDÉSEK, MUNKA MENETE

Amennyiben szüksége van duguláselhárításra és felkeres minket, kérjük, próbálja meg problémáját a lehető leg jobban körül írni, ezáltal megközelítőleg meg tudjuk mondani a duguláselhárítás árát és a munka elvégzésének idejét. Megközelítő árakat melyek átalagos duguláselhárítási munkákra vonatkoznak a duguláselhárítás árak menüpontban talál.

Kérdések, melyekre felkeresésünkkor, célszerű tudnia a választ:

  • Hol, melyik településen vagy kerületben van a probléma?
  • Milyen típusú épületről van szó? ( panel, családi ház, társasház, kereskedelmi épület, panel, stb.)
  • Az épületen kívül vagy belül van a dugulás Ön szerint?
  • Milyen típusú és anyagú a dugult csővezeték? (alapvezeték, strang vezeték)
  • Mi dugult el? (mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, pisouar, padlóösszefolyó, wc, stb.)
  • Mekkora a cső átmérője?
  • Mi okozhatta a dugulást? (intimbetét, illatosító, törlőkendő stb.)
  • Mióta van eldugulva a cső?
  • Próbálta-e már megoldani a problémát, ha igen mivel? (lefolyótisztító szerrel, esetleg csőgörénnyel?)

Duguláselhárító szakembereink, Budapesten, Pest megyében és Fejér megyébe közlekedéstől függően 1 órán belül megérkezhetnek, és a dugulás típusától és nagyságától függően azt legkésőbb egy, rosszabb esetekben 2 vagy akár több órán belül eltávolítják, duguláselhárítják.

A WC, pisouar csővezetékében keletkezett dugulás elhárításainál, bizonyos esetekben le kell bontani a szerelvényeket. A legtöbb esetben, gyorsan, higiénikusan, bontás nélkül oldjuk meg a problémát, de vannak esetek amikor szükséges a drasztikusabb beavatkozás.

Új és precíz, professzionális gépekkel dolgozunk! Fontos a jó benyomás, így a pontosságra is nagy figyelmet szentelünk! Tudjuk mekkora probléma, az eldugult csatorna, mennyire fontos a higiénia. Ezért a lehető leg hamarabb, ideális esetben egy órán belül igyekszünk a duguláselhárítást befejezni.

Ha vízvezeték szerelő, villanyszerelő szakember bevonása is szükséges, a duguláselhárítás elvégzéséhez, azt is megoldjuk. Sok jó szakembert ismerünk akikkel jó szakmai kapcsolatot ápolunk a tökéletes munkavégzés érdekében! Ez a szakma nem olyan mint egy ruhadarab, itt nem érünk rá megvárni a hétfőt. Ha duguláselhárító kell, akkor rögtön kell a segítség, azonnal jöjjön a duguláselhárítás!

duguláselhárításánál alkalmazott gépek mindig a helyszíni szemle után kerülnek kiválasztásra. Több fajta professzionális gép áll rendelkezésünkre a duguláselhárítás területén!

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk:
(+36)20/318-1614


Címkék: , ,