Mosdó lefolyó

 

lefolyo.16jan

 

A mosogató szifon tisztítása mellett a duguláselhárító szakemberek a mosdó lefolyó tisztítását, mint megelőző karbantartást, tartják még fontosnak. A mosdó esetében is a szennyvízvezeték falára lerakódó szappanhab, hajszálak és más zsírszerű szennyeződések vezethetnek a csövek dugulásához.

Megfigyelték már, hogy az emberek hányféle különböző krémet használnak?

Illatosabbnál illatosabb nappali, éjszakai, délutáni és „fogmosás utáni” testápolókat, amelyeket azonban egy idő után lemosunk az arcunkról, bőrünkről. Természetesen ez a filmszerű, szappanhabos, zsíros réteg sem jut ki a szennyvízgyűjtőbe nyomtalanul. Alkalomról alkalomra megragad belőle a cső falán. A kozmetikumok így aztán, a nagyon hálás hatásuk mellett adott esetben kellemetlenség okozói is lehetnek.

A megoldás ebben az esetben is, a megelőző ellenőrzés!

Munkatársaink készséggel végigpásztázzák a csővezetéket, letisztítják a csöveket. Már csak azért is szükség van erre, mert a mosdó lefolyó és a hozzá kapcsolódó vezetékrendszer viszonylag vékony szennyvízcsövet jelent, vagyis sokkal könnyebben elzáródhat, dugulás következhet be, mint a vécék csövei esetében.

Bármi legyen is a dugulás okozója, önöknek duguláselhárító szakemberre van szüksége. Legjobb, ha ránk bízza magát ilyen esetben. Hívjon bennünket reggel vagy este, esetleg éjszaka, ha akkor történik a baj. Számíthat ránk, hogy a lehető legrövidebb időn belül elhárítjuk a problémáját: Budapesten vagy az ország bármely pontján.


Címkék: , , ,