Szagmentesítés fertőtlenítéssel

sewer-smell-p-trap

 

A tavaszi nagy lefolyótisztítással meg lehet előzni a nem kívánatos szaniter szagokat is. Bámulatos arcot tudnak vágni a ház asszonyai, amikor beszippantják a lefolyóból áradó szennyvízszagot. Erre persze csak ritkán van példa, de ahol van lefolyó, ott dugulás és „pöceszag” bármikor előfordulhat.

Mi okozhatja a szennyvízbűzt?

A kérdés jogos, azonban mielőtt az okokra kitérnénk, hadd tegyük hozzá, hogy ha a kellemetlen szagoktól garanciával, szakszerű beavatkozással szeretne megszabadulni, akkor megint csak a duguláselharutas-azonnal.hu kell, hogy az eszébe jusson Budapesten, vagy az ország bármely pontján, de leginkább Ürömön, Budakalászon, Solymáron, Nagykovácsiban, Budakeszin vagy Pátyon. Ezekben a helységekben, az utóbbi időben egyre több megkeresést kapunk, és minden alkalommal hiánytalanul el is tudjuk végezni a munkát, a lehető legrövidebb várakozási idő múlva.

A kellemetlen szagokat a szaniter megannyi szerelvénye, hibája okozza. Leginkább, azt kell mondani, a helytelen szerelés vagy tervezés az oka mindennek. Ott van példának okáért a padlóösszefolyó. Milyen jó szolgálatot tud tenni, amikor a zuhanyzásnál nagy tömegű víz hullik a padlócsempére: az összefolyóban könnyedén összegyűlik a víz. Ráadásul a padlóösszefolyónál a legritkább esetben kell dugulásra számítani, nem úgy a fürdőszoba más szanitereinél.

 

padloosszefolyo-2

 

Csakhogy a padlóösszefolyót sokszor helytelenül a fürdőkád vagy a mosdókagyló lefolyócsövébe kötik a vízvezeték szerelők. Ideig-óráig persze megfelelő, működik rendeltetés, szerűen, de… A baj a bűzzárral van. A padlóösszefolyó is olyan bűzzárral rendelkezik, amelyik egy alapja a csőhurokban lévő. A víz, mint egy dugó úgy működik, nem engedi át a szagokat, a víz persze nyugodtan le tud folyni, mint a közlekedő edényben. A baj ott kezdődik, ha a bűzzárból elszökik a víz. Ha rosszul van bekötve, a fürdőkádból leeresztett víz magával szippantja és volt-nincs bűzzűr vízdugó, van viszont helyette éktelenül büdös pöceszag, hogy az embernek nem hogy fürdeni nincs kedve, azonnal kifordul a fürdőszobából.

Mit lehet tenni?

Ebben az esetben új szakszerű rákötéssel orvosolható a baj, ehhez azonban az esetek többségében szükség lesz némi rendbontásra. Ha azonban a legkisebb rontással a legprecízebb munkát szeretné, akkor máris keresse a duguláselhárítás ügyeletet napközben vagy éjszaka, bármikor hívhat bennünket. A munkát garanciával, megbízható szakemberekkel végezzünk Budapesten és az ország legtöbb pontján, az utóbbi időben már Gödöllőn, Gyálon, Monoron, Nagykátán, Vecsésen vagy Fóton is. Ha azt szeretné, hogy a későbbiekben szagszennyezés ne legyen a házában bizton bennünket választ. A dugulaselharitas-azonnal.hu a válasz akkor is, ha az új házának a szennyvízrendszerét szeretné megterveztetni.

Kedves Olvasó, ne bízza magát a véletlenre, vegye igénybe a szakember tapasztalatát: magyarendre.hu. A duguláselhárítás ügyeleten munkatársaink tanácsokkal is a rendelkezésükre állnak, de természetesen időpontot is tudnak egyeztetni, hogy a több évtizedes tapasztalatot felhasználva a legjobban működű szennyvízhálózat épüljön az önök lakásába, házába. Ne forduljon elő az, hogy kellemetlen szagok miatt a duguláselhárítást kell hívniuk.

A pöcebűz természetesen a legelővigyázatosabb szerelés után is elő- előfordulhat. A csatlakozások nem tartanak örökké, a tömítés elérhet, a hollandinak nevezett összekötő esetleg elpattanhat, ilyen esetben a szagok is „kiléphetnek” a csőből, nem csak a szennyvíz. Sokszor csak a kamerás csővizsgálat segít, csak ezzel a berendezéssel lehet kideríteni a baj okát és pontos helyét, és ez segít a későbbi szerelésnél is. A szennyvízszivárgás után azonban időnként szükség lehet fertőtlenítésre is. Természetesen a dugulaselharitas-azonnal.hu ebben is az önök rendelkezésére áll az ország majd minden részében, különös tekintettel az utóbbi időben Gödön, Dunakeszin, Szentendrén, Leányfalun vagy, Tahitótfalun.

A szagmentesítés fertőtlenítéssel szakértelmet, a vegyszerek szakszerű használatát vonja maga után, munkatársaink megfelelő gyakorlattal, képzettséggel és a vegyszerekhez kellő vizsgákkal rendelkeznek, hogy ezeket a munkákat a legpontosabban el tudják végezni.


Címkék: , , ,